Menu

Cégismertető

Társaságunk évtizedes múltra tekint vissza az építőipar területén. Megalakulásunktól kezdve, 2010 óta aktívan tevékenykedünk az iparágazatok ezen piacán. Vezetőink több éves tapasztalatának és a sikeres projektek révén kiépített kapcsolati tőkének köszönhetően cégünk rövid idő alatt keresetté vált a magyarországi homlokzatgyártó és kivitelező társaságok körében.

Fő profilunk alumínium-üveg homlokzatok, függönyfalak, üvegtetők kivitelezése, de a piaci igények változása következtében tevékenységünket kibővítettük lakossági nyílászárók beépítésével is.

Később, a piacon történt újabb változások és megnövekedett megrendelői igények függvényében 2017. évben fő profiljaink közé felvettük az alumínium nyílászárók gyártását, így megalapítottuk első gyártóüzemünket. Üzemünk megnyitásával alkalmunk nyílt több, az építőiparban elismert, neves céggel együtt dolgozni nagyobb volumenű projekteken nem csak kivitelezőként, hanem gyártóként is.

Az elmúlt évek során a saját munkáink mellett, több ízben kaptunk megkeresést bérgyártásra, mely a mai napig gördülékenyen zajlik cégünknél. Ezt a saját projektjeink sikeres lebonyolításának és hozzáértő, precíz kollégáinknak köszönhetjük.

Vállaljuk:

Miért válassza a KU-DI Works Kft-t?

A válasz egyszerű!


© 2013 - Ku-Di Works Kft. Adatkezelés